S’enfonsa el sostre de l’empresa afectada per les vibracions d’unes obres al districte del 22@

Mai 29, 2008

Les fortes sotragades de dilluns passat van fer sortir els veïns de casa seva

Clara Ribas (El Punt)

Els treballadors de l’empresa de serigrafia Apser es van trobar ahir al matí, quan van arribar a treballar, que el sostre de la nau s’havia enfonsat totalment. El dia abans, s’havia trencat una de les encavallades de fusta de les golfes, i el sostre de la nau va cedir gairebé un metre a causa dels desperfectes a la part superior. Apser és al carrer Ramon Turró, just al cantó d’unes obres en què s’estan instal·lant canalitzacions per a serveis, actuacions que podrien haver provocat els danys a l’empresa.

L’enfonsament del sostre de la nau no va causar danys personals perquè, segons van explicar fonts de l’empresa, es va produir durant la nit. El dia abans, els treballadors ja van haver de parar l’activitat perquè havia cedit el sostre de la nau, a causa del trencament d’una de les encavallades de fusta que hi ha a les golfes. Ja el mateix dimarts, diversos responsables tècnics del 22@ van acudir a la nau per valorar els desperfectes, i el districte va sol·licitar un informe als bombers que seguidament es va fer arribar als serveis del 22@, responsable de les obres de canalització que s’estan fent al carrer Ramon Turró.

Els responsables de l’empresa han posat ara a càrrec d’advocats les negociacions amb la societat municipal 22@ i amb les asseguradores.

Les obres per instal·lar les canalitzacions per a serveis van començar, al carrer Ramon Turró, amb cantonada al carrer Ciutat de Granada, i han provocat grans sorolls i molèsties als veïns, alguns dels quals mostraven ahir la seva resignació enfront dels treballs.

FORTES SOTRAGADES

Tots coincideixen, però, a assenyalar que dilluns passat es van sentir unes fortes sotragades que van fer moure les parets i van fer vibrar el terra. En alguns pisos, els veïns van sortir al carrer per por que els efectes de les vibracions anessin a més.

Deixa un comentari