Barcelona obrirà una oficina per fomentar l’ús de la bicicleta

Mai 29, 2008

(El Punt)

L’Ajuntament de Barcelona posarà en marxa una oficina de la bicicleta en què s’oferirà als ciutadans tota mena d’informació referent a l’ús d’aquest vehicle a la ciutat: l’usuari podrà informar-se de la normativa de circulació, la xarxa de carrils bici i el servei de Bicing. La nova oficina, que serà a la plaça Pi i Sunyer, a la banda baixa del Portal de l’Àngel, també distribuirà la nova guia de la bicicleta del 2008 i gestionarà el registre voluntari de bicicletes, que ha de permetre crear una base de dades de propietaris per facilitar la recuperació de bicicletes perdudes o robades.

Com a pas previ a la instal·lació de l’oficina, l’Ajuntament habilitarà un punt d’informació la setmana vinent, coincidint amb la celebració, del 2 al 8 de juny, de la Setmana de la Bicicleta, que inclourà una trentena d’activitats per fomentar-ne l’ús que l’Ajuntament organitza en col·laboració amb la Comissió Cívica de la Bicicleta.

El consistori també ha signat un acord amb l’associació Bicitours per instal·lar bústies amb informació sobre els diversos serveis de lloguer de bicicletes que hi ha a Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: