Hereu és el polític més ben pagat de l’Estat

Setembre 4, 2007

Hereu i Montilla són els dos polítics més ben pagats

El president de la Generalitat, José Montilla, és el president de comunitat autònoma de l’Estat espanyol que més cobra, en percebre 164.043 euros anuals, segons publica el diari Expansión. Aquest diari també informa que Jordi Hereu és l’alcalde de ciutat de l’Estat més ben pagat, ja que guanya un total de 177.398 euros. També el president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, és dels polítics millor pagats, ja que ingressa un sou de 144.200 euros anuals.

D’aquesta manera, els 164.000 euros del sou de Montilla supera amb escreix els 89.303 que guanya el president del govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, i s’oposen als 54.000 euros que guanya el president d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, que és el que menys cobra. Després de Montilla, els que més cobren són el lehendakari Ibarretxe i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre.

D’altra banda, Jordi Hereu és l’alcalde més ben pagat, amb 177.398 euros, seguit de l’alcalde madrileny, Alberto Ruíz Gallardón, que cobra 100.743 i l’alcalde de Bilbao, Iñaki Azkuna, que gunay 92.873 euros anuals. El sou de Jordi Hereu s’oposa als 33.264 euros anuals que cobra l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Pel que fa als president Diputacions, el president de la de Barcelona, Celestino Corbacho, se situa al capdavant al rebre 144.200 euros a l’any. A Corbacho li segueix el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, amb un salari de 108.220 euros anuals.

e-notícies
04-09-07

Una resposta to “Hereu és el polític més ben pagat de l’Estat”

  1. anna Says:

    crec que es molt evident que s’ho mereix. no solament per aquesta veu tan fina i agradabel que te, sino per la seva gestio tan genial. s’inventa un bicing tope guai i despres decideix fer la vida impossible als ciclistes per compensar. em sembla un prodigi. els politics hi son per aixo, per crear problemes on no n’hi havia, no?


Deixa un comentari