La FAVB critica la figura dels tècnics municipals de participació als barris

Març 23, 2009

(El Punt)

L’assemblea anual que la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) va celebrar dissabte va aprovar una resolució crítica amb les polítiques de participació impulsades pel bipartit municipal i, especialment, amb la introducció dels tècnics de barri. La presidenta del moviment veïnal, Eva Fernández, va qualificar els nous càrrecs públics de «cortina de fum» que «no contribuirà al desenvolupament d’una millor participació».

Millorar la tasca de les AV
L’acte va incloure un debat sobre el projecte de bones pràctiques que el moviment veïnal vol començar a impulsar els pròxims mesos, per redefinir el paper de la reivindicació i connectar millor amb els socis de cada AV i amb els veïns mateixos. En aquest sentit, elaboraran un document perquè cada associació pugui autoavaluar-se i corregir conductes.

La FAVB, a més, demanarà al consistori una moratòria a l’hora de concedir noves llicències hoteleres, mentre s’elabora el pla estratègic municipal sobre l’activitat turística. El moviment també reivindica que el document se sotmeti a la participació veïnal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: