Recaptador

Març 17, 2009

Finestr@l (Avui)

L’11 de març el meu fill i jo vàrem anar a veure el Barça amb el nostre vehicle particular. Vivim a Sant Quirze del Vallès i encara que sortim de casa amb més de dues hores d’antelació, la dificultat per aparcar és notable. Suposo que el gran nombre d’estudiants a les facultats i la impossibilitat d’aparcar a les illes de la Diagonal fan que sigui una aventura.

No gaire lluny de l’estadi, a la plaça d’Eusebi Güell, vam aconseguir aparcar en la circumferència interior, on, encara que estava prohibit, els dies de partit es tolerava. Es tolerava, sí, però ara no. En tornar del partit vaig trobar una multa de 90 euros que, evidentment, pagaré per allò de no perdre la raó i sobretot per contribuir al benestar econòmic de l’Excel•lentíssim Ajuntament de Barcelona. És ben clar que necessita diners. Que la Guàrdia Urbana surti un dia de partit, com voltors famolencs, a la caça i captura dels vehicles estacionats on, en principi, no passava res és traïdor i roí.

Senyors socialistes, tinc 47 anys i han tingut el meu vot en totes les convocatòries de la nostra democràcia. A partir d’avui, el seu afany recaptador, la seva mesquinesa és proporcional a la meva voluntat de canviar el vot.

Manel Jiménez
Sant Quirze del Vallès

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: