Crítiques al bipartit per la despesa publicitària

febrer 17, 2009

(Avui)

CiU i PP van tornar ahir a criticar la despesa publicitària de l’Ajuntament i van censurar la falta de contenció del consistori en temps de crisi. Des de la federació nacionalista es va quantificar la despesa en propaganda en 43.600 euros diaris, i el portaveu del grup, Joaquim Forn, va acusar l’alcalde, Jordi Hereu, de “malbaratar escandalosament els recursos públics amb finalitats partidistes”.

A parer de CiU, del pressupost municipal del 2008 es va destinar a publicitat una partida de 5,5 milions d’euros. Tanmateix, al novembre ja s’havien superat els 7,7 milions, xifra que suposa una desviació del pressupost del 27%. Davant d’això, CiU ha presentat una proposta de reglament que reclama la creació d’una comissió que reguli la publicitat.

Pel PP, la quantitat gastada en propaganda se situa en els 60.000 euros diaris, perquè els càlculs s’han fet a partir del balanç del 2007. “El govern es gasta els diners per netejar la mala imatge de la seva gestió”, va afirmar ahir Alberto Fernández.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: