Malbaratar els recursos

febrer 4, 2009

Finestr@l (Avui)

Durant el passat mes de desembre l’Ajuntament de Barcelona va invertir recursos en pintura, mà d’obra, senyalitzacions i un gran nombre de màquines expenedores per habilitar zones verdes i blaves en una nova i extensa àrea de carrers del barri de Sarrià-Sant Gervasi. Dita habilitació havia d’entrar en vigor el dia dos de gener, però sembla ser que no hi entrarà mai, perquè les universitats Abat Oliva i La Salle s’han queixat pel fet que facin pagar als seus estudiants (no residents) per aparcar-hi els seus cotxes, que permanentment ocupen molts dels carrers del barri de la Bonanova nord.

És lògic que els universitaris vulguin aparcar gratis, com tothom ho voldria -i alguns amb més dret que ells per fer-ho-. El que no és lògic és que l’Ajuntament es desdigui d’una decisió presa suposadament després d’un estudi exhaustiu de la zona i que ha comportat una despesa important de recursos públics.

Espero que la persona responsable de l’Ajuntament de Barcelona en aquesta matèria es manifesti i digui si és cert o no que es deixa sense efecte la seva pròpia decisió. Si aquest és el cas, li demanaria que n’expliqui el perquè i quin cost econòmic té aquesta inversió malbaratada.

Martí Armangué

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: