És urgent la reforma?

gener 26, 2009

Finestr@l (Avui)

Em sembla increïble obrir un debat sobre la Diagonal, una de les avingudes més boniques i senyorials de la ciutat, quan Barcelona té en aquests moments diferents eixos i espais en un estat lamentable que necessiten urgentment ser reformats, tan urbanísticament com comercialment. Em refereixo a les Rambles, a Via Laietana, a la part baixa del pg. St. Joan, al Paral•lel, a la Gran Via (entre Urgell i rambla Catalunya), als tristos passeig Picasso i de la Circumval•lació, al mutilat pont de Marina i el seu entorn, a l’abandonada pl. Espanya, etc.
També hauríem de parlar del futur de l’Estadi Olímpic, un cop l’Espanyol marxi a Cornellà, hauríem de parlar del futur de l’estació de França, que, tot i que Barcelona necessita més vies i estacions per garantir un servei ferroviari de qualitat, l’Ajuntament i la Generalitat volen tancar, tal com mostren els seus projectes de futur.

A part de tot això, el que em sembla més greu és que l’Ajuntament anunciï que vol treure bona part dels vehicles de la Diagonal, quan aquesta via s’ha de convertir en la principal entrada de la ciutat pel nord, un cop entri en funcionament la reforma de la plaça de les Glòries, ja que segons el projecte municipal el túnel d’entrada serà de Gran Via a Diagonal i el de sortida, directament per la Gran Via.

Xavier Ragull i Gabarró

Anuncis

Una resposta to “És urgent la reforma?”

  1. JORDI FLORES CAÑADAS Says:

    Si, es urgent per els de sempre, es una manera de esta continuament maquinant, ARA QUE FAREM?.Barcelona te altres nesesitats que el politics no volan veure, es millor cuntinuar en la seva politica de “ORELLES SORDES” em el que respecte als ciutadans


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: