Aparcament i escoles

gener 5, 2009

Finestr@l (Avui)

Al districte de Sarrià-Sant Gervasi hi ha moltes escoles, i si s’hi suma el fet que la majoria es troben a prop de la ronda de Dalt i que totes les criatures surten a la mateixa hora, el resultat és que a partir de les cinc de la tarda, es creen uns embussos descomunals per tota la zona. Però el pitjor del cas és que els pares que van a recollir els seus fills en vehicles tot terreny, els deixen aparcats en doble fila i sobre les voreres, i carrers com Jesús i Maria o l’avinguda Tibidabo queden reduïts a un sol carril.

Això crea unes cues increïbles per anar des de la ronda de Dalt cap al centre de la ciutat i, sobretot, hi hauria d’haver Guàrdia Urbana regulant el trànsit de tots aquests carrers, en una hora en què molta gent surt de treballar i s’ha de passar mitja hora o més per baixar un tram de carrer que es fa en un minut en una altra hora del dia! En comptes d’estar tan pendents de posar multes a la zona blava i l’Àrea Verda de la ciutat, els agents podrien intervenir en aquestes situacions que tenen tanta afectació.

Si l’Ajuntament posa tantes dificultats per aparcar el cotxe al carrer en dies de partits del Barça i ha posat pilones per la Diagonal perquè no aparquin sobre les voreres, ¿per què no en posen en aquests carrers on cada dia centenars de cotxes es veuen afectats per la gent que deixa el cotxe de qualsevol manera per anar a recollir els fills? Que aparquin pels carrers del voltant, o que els nens vagin en autocar fins una altra zona on hi hagi més espai, però que deixin el carrer lliure.

E. Molinas

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: