La pèssima gestió de la Llei de la Dependència

Octubre 20, 2008

(e-noticies)

Crec que hi ha poques coses pitjors que jugar amb l’esperança de la gent. I això és el que han fet el PSOE, el tripartit català i també el govern municipal de Jordi Hereu aquests darrers anys: decebre les expectatives generades per la llei per l’Autonomia Personal i suport a la Dependència. El Govern Zapatero va arribar a fer, fins i tot, anuncis a la televisió per publicitar la llei. Cosa vista poques vegades. Perquè el que volien era fer-nos creure que apostaven per una política de serveis per a tothom. Paraules i només paraules.

La realitat és que aquests governs que tenim a l’Estat, a Catalunya i a Barcelona no han estat capaços de tirar endavant tot el que significava aquesta llei per a moltes famílies.

Des de CiU ja vam avisar que la llei, amb aquest tipus de finançament i sense haver fet les previsions necessàries, seria de difícil aplicació. Ens van criticat, ens van dir coses molt gruixudes. El temps, i la mala gestió d’aquests governs, ens han donat la raó.

Fa ja més d’un any que totes les persones amb gran dependència haurien d’estar rebent unes prestacions que no els hi arriben. I quan els hi arriben no són mai les que s’esperaven, al contrari, en molts casos, encara reben menys que abans o unes quantitats tan irrisòries que porten a la decepció.

I ara a sobre hem de veure el trist espectable del govern municipal donant les culpes al govern català, i el català donant les culpes a l’Estat. I ara Zapatero a qui culparà? Si us plau assumeixin tots les seves responsabilitats. Prioritzin aquestes polítiques i gestionin-les bé. Donin resposta a l’esperança de molta gent.

Maite Fandos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: