Trànsit constant al carrer Vallirana tot i ser exclusiu per a veïns i serveis

Octubre 7, 2008

Desenes de cotxes incompleixen cada dia la prohibició de circular per Vallirana

La notícia del lector (Avui)

Passar pel primer tram del carrer Vallirana és l’única manera d’accedir al carrer Guillem Tell, venint des del carrer Carolines. Per això hi passen cada dia desenes de vehicles, tot i que, teòricament, està prohibit. Just a l’entrada del carrer un disc de circulació prohibida amb la indicació “excepte veïns i serveis”, dóna la benvinguda a la gran quantitat de forans que hi passen diàriament passant per alt la prohibició.

Antoni Miquel i Barrera, que viu allà mateix, considera que “l’Ajuntament fa els ulls grossos i hi passa tothom que vol”. L’incompliment sistemàtic de la prohibició de circular pel carrer l’ha portat des de fa quatre anys a denunciar la situació als alcaldes Joan Clos i Jordi Hereu, i a l’antiga regidora de Sarrià-Sant Gervasi, Katy Carreras. “M’han insinuat que toleren aquest incompliment de la norma perquè no saben com connectar Carolines amb Guillem Tell”, explica. I és que des de l’avinguda Príncep d’Astúries, circulant en direcció a la plaça Lesseps, no es permet el gir a l’esquerra per agafar Guillem Tell. Per tant, venint des de Gràcia pel carrer Carolines, l’opció oficial és baixar per Príncep d’Astúries, girar a la dreta per Madrazo, agafar la Via Augusta o el carrer Lincoln i arribar a Guillem Tell. D’aquesta manera, però, ja s’ha passat de llarg el carrer Vallirana, que, tot i que està regulat per una pilona, rep molt trànsit.

Fonts del districte mantenen que “encara que no està dins del pla de mobilitat del barri del Farró, aquest tram de carrer es considera una zona prioritària” i la Guàrdia Urbana assegura que incrementarà les sancions. Per l’Antoni, però, la solució és molt més senzilla: “Si canviessin de sentit el primer tram de Vallirana, no caldria posar pilones, ni multes, ni fer res més”. De moment, però, una de les dreceres clàssiques per sortir de Gràcia continua posant en perill els vianants.
Aquesta informació ha estat elaborada gracies a la carta de Antoni Miquel i Barrera, veí del Farró.
barcelona@avui.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: