Plou sobre mullat

Setembre 13, 2008

Talls intermitents de llum van afectar ahir durant una hora i quinze minuts 1.100 abonats del Clot, molt a prop d’on es fan les obres del túnel del TAV. L’avaria era aliena a aquestes obres, que comencen a afartar els comerciants, preocupats per les fortes davallades en la venda

Anna Ballbona (El Punt)

Des del 19 d’agost, el bar celler Torre del Fang, que porta el nom de la històrica masia que té al costat, al carrer Clot, té just al davant l’empantanegament de les obres per fer el túnel del tren d’alta velocitat (TAV). El carrer Clot i el carrer Mallorca estan tallats fins a l’avinguda Meridiana. S’hi fan els treballs de desviació dels serveis i, més endavant, s’hi instal•laran les pantalles prèvies a la perforació del túnel. Aquest tall de carrer ja ha fet baixar força la clientela que tenen en aquest bar, com passa en molts comerços de la zona. Al bar Salseta del Clot, una mica més amunt, al carrer Espronceda, diuen que en aquestes setmanes fan la meitat de caixa que feien abans.

D’aquí s’entén que qualsevol alteració afegida a les obres que han de suportar es rebi amb especial cansament. Això és el que els va passar ahir des de les 12.22h fins a les 13.50h, en què es van produir talls intermitents de llum. «Ara la llum marxa cinc minuts i ara torna, almenys ens ha passat cinc cops», va explicar en Manolo, que regenta el bar Torre del Fang. «I això encara, aquí el problema el tenim amb les obres, el carrer està tallat i no passa ningú», va afegir-hi. «La feina ha baixat molt», va confirmar Alfredo Viana, que regenta el bar Salseta del Clot.

Entre els veïns començaven a especular si els talls estarien vinculats amb les obres del TAV, però no va ser així. Segons la companyia Fecsa-Endesa, l’avaria, una desconnexió d’un cable de mitjana tensió, va passar en un punt en què ara no hi ha cap mena d’obra. L’avaria va afectar 1.100 abonats que, segons va comprovar aquest diari, estaven a l’àrea formada pels carrers Espronceda, Felip II, Palència i Biscaia, entre Mallorca i l’avinguda Meridiana. Diversos establiments de la zona, com un banc, un forn de pa, un supermercat Condis o diversos bars van tenir aquests talls intermitents en el subministrament. Tot i això, no van anar més enllà de les molèsties en el seu funcionament diari. Això, i algun ensurt: «Un client ens ha dit que la seva dona s’havia quedat atrapada a l’ascensor», va indicar una treballadora del supermercat Condis.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: