Vacances, AVE i Montjuïc

Agost 10, 2008

La immigració repunta com el principal problema dels barcelonins
Els convergents, satisfets, i els populars, crítics amb l’enquesta
La reagrupació familiar pateix una brusca frenada del 40% a Catalunya

(El Periódico)

El 30,4% dels barcelonins enquestats entre el 16 i el 20 de juny van assegurar que no tenien previst sortir fora de la ciutat durant les vacances d’estiu. El mes escollit per al 64,2% que sí que ho farà o ja ho ha fet és l’agost, i d’aquests, tres de cada 10 viatjaran a l’estranger. Així mateix, i segons les dades del baròmetre municipal, entre les activitats més populars a la ciutat, més de la meitat dels barcelonins van assegurar que anirien a les platges urbanes, i un 44,4%, que assistiria a alguna de les festes que se celebren durant aquests mesos, la més citada, la del barri Gràcia (40,3%), que comença la setmana que ve.

ALTA VELOCITAT
Respecte a l’AVE, el 88,8% dels barcelonins encara no l’havien utilitzat al mes de juny des de la seva posada en funcionament, el 20 de febrer passat, malgrat que el 62% afirmava que ho faria “pròximament”. El 82,1% dels enquestats consideren que l’arribada de l’alta velocitat és bona o molt bona perquè millora les connexions (28,6%) i per la velocitat (24,8%). Per la seva part, el 10,5% dels que suspenen l’AVE ho fan perquè estan en desacord amb la gestió (36,9%) i el recorregut (23,8%).

LA CESSIÓ DEL CASTELL

La consulta municipal, feta pocs dies abans de la festa popular al castell de Montjuïc, també va preguntar sobre el recinte. D’aquesta manera, al 85,4% dels enquestats els sembla bé la cessió del castell de Montjuïc a la ciutat, un recinte en què el 38,4% dels barcelonins vol que s’hi instal.li un centre per a la pau, mentre que un 36,4% aposta per un centre de recuperació històrica i un 17% desitja que es mantingui el museu militar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: