S’estudia deixar circular camions a la ronda Litoral

Agost 10, 2008

L’Ajuntament podria deixar circular camions a la ronda entre la mitjanit i les sis del matí
(Avui)

L’Ajuntament de Barcelona estudia permetre el pas de camions per la ronda Litoral durant les hores de menys circulació -nocturnes- per reduir els problemes de trànsit durant el dia. El regidor de Mobilitat, Francesc Narváez, que va voler deixar clar que aquesta idea encara està en fase d’estudi, va explicar que la mesura serviria per “treure” vehicles pesants dels accessos a la ciutat durant les hores de més densitat de trànsit viari i, així, descongestionar el trànsit de mercaderies.

Ara, i al marge dels permisos especials i dels que disposen de camions de serveis públics i altres dedicats a la construcció, està prohibida la circulació tot el dia d’aquells vehicles que pesin més de vint tones o que tinguin vint metres de llarg per la ronda Litoral entre les sortides de Montjuïc i Prim en sentit Besòs i entre Prim i el Morrot en sentit Llobregat.

El regidor Francesc Narváez va explicar ahir que en aquests moments s’està tractant l’assumpte amb els diferents operadors -empresaris i transportistes- i amb els responsables dels centres logístics -Port de Barcelona, Zona Franca i Mercabarna- per veure si una mesura d’aquest tipus podria anar acompanyada de la consegüent ampliació de l’activitat de càrrega i descàrrega i, per tant, ser d’utilitat en el sector.

Segons Narváez encara no s’ha establert l’horari en què la ronda es podria obrir als camions però la forquilla aniria des de la mitjanit fins a les sis del matí. “L’objectiu és que el percentatge més elevat de càrrega i descàrrega es faci en horari nocturn perquè aquesta activitat no es barregi amb el trànsit normal”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: