BCN informa amb errors els veïns d’unes obres

Agost 10, 2008

La banda mar de l’avinguda Icària no es talla més d’un any com diu un fullet
Els treballs duraran en realitat 5 mesos i els vehicles hi podran circular

(El Periódico)

Una campanya errònia de l’Ajuntament de Barcelona sobre unes obres que s’executen a l’avinguda d’Icària han causat desorientació entre els veïns de la Vila Olímpica. Als fullets informatius col.locats a les entrades dels blocs es diu que l’ampliació de la xarxa d’aigües freàtiques obligarà a tallar al trànsit gairebé tot el costat mar i que les obres duraran fins a finals del 2009. La informació no és correcta, els treballs s’han d’acabar d’aquí a cinc mesos i sempre hi haurà un carril obert.

Els cartells que la regidoria de Medi Ambient ha penjat als edificis expliquen que el 6 d’agost van començar les obres i aquestes es desenvoluparan entre els carrers de Frederic Mompou i Wellington. “Per aquest motiu es tallarà la circulació de la banda mar d’aquest tram de l’avinguda. La finalització de les obres està prevista per al mes de desembre del 2009”, diu el text.

POCA INFORMACIÓ

El cert és que l’ampliació de la xarxa del freàtic, que executa l’empresa mixta Clapsa, obligarà a tancar un dels dos carrils de circulació de la banda mar de l’avinguda Icària, però de cap manera es tancarà al trànsit aquesta part del carrer com es desprèn de la informació dels cartells, va assegurar el gerent del districte de Sant Martí, Víctor Gimeno. La notícia va agafar per sorpresa el president de l’associació de veïns, Jordi Giró. Aquest va reconèixer no haver vist els avisos, però es va queixar de la poca informació facilitada.

Si s’hagués tancat al trànsit tot aquest tram s’haurien creat molts problemes de mobilitat en aquesta zona, tant en la comunicació entre mar i muntanya, com en la sortida i entrada dels aparcaments.
De fet, per intentar minimitzar els perjudicis, les obres es fan per trams. Els treballadors faran la rasa, instal.laran la canonada i tornaran a tancar-la abans de començar en un altre punt, va explicar el gerent de Sant Martí. En aquest moment s’està executant els treballs entre Frederic Mompou i Arquitecte Sert, es pot circular per un carril i els cotxes poden aparcar.

Les obres tampoc s’acabaran d’aquí a un any i mig sinó el 16 de gener del 2009, uns 11 mesos abans que el que diuen els cartells de la regidoria de Medi Ambient, informen els operadors del telèfon municipal 010 i el districte de Sant Martí.

REG DE LA CIUTADELLA

Aquests treballs consisteixen en la construcció d’una canonada d’uns 20 centímetres de diàmetre per ampliar la xarxa d’aigües freàtiques de l’avinguda. La construcció d’aquests nous 400 metres fins al carrer de Wellington permetran que es connectin aquesta infraestructura amb les que arriben a la Ciutadella per poder transportar aigües freàtiques per regar el parc.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: