Nous talls al passeig de Gràcia per obres al metro

Agost 5, 2008

Recel veïnal per la reforma d’un carrer a la Zona Universitària
El tripartit opta per un nou túnel de FGC sota el carrer de Fontanella

(El Periódico)

Les obres de l’intercanviador de Diagonal i la instal.lació d’ascensors i escales mecàniques a les estacions de metro augmentaran les restriccions de trànsit a partir d’avui fins al dia 24 d’agost al passeig de Gràcia. Els cotxes i busos no podran circular cap al mar per aquesta via, entre la Diagonal i el carrer de Rosselló, perquè es tallaran els dos carrils descendents, una mesura que s’afegeix a l’actual restricció de baixada pel lateral.

Per evitar congestions, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques senyalitzarà un itinerari descendent pel carrer de Pau Claris. Les línies d’autobusos 22, 24 i 28 i N-4 amb sentit descendent també seran desviades per aquesta via alternativa. La parada ubicada entre l’avinguda Diagonal i el carrer de Rosselló serà traslladada 20 metres cap al nord.

FINS A 15 MESOS L’altre extrem del passeig de Gràcia, en la seva part baixa, també patirà restriccions. Des de demà, dimecres 6 d’agost, i durant quatre mesos, es tallarà el lateral i el carril central descendent. Les restriccions permetran instal.lar les pantalles per construir els ascensors de l’estació de la L-3 de Passeig de Gràcia. Una vegada instal.lats, es reobrirà el trànsit de la via central, però el lateral quedarà tallat 11 mesos més. Els treballs, que inclouen l’ampliació del vestíbul, també obliguen a reubicar la parada d’autobús 20 metres cap al sud.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: