TMB ofereix passatemps per a les llargues esperes del bus

Agost 2, 2008

Alguns usuaris veuen la campanya inadequada i demanen un servei millor

Jordi Subirana (El Periódico)

Pot semblar una broma però no ho és. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha iniciat una campanya en què regala un tríptic amb passatemps perquè els usuaris s’entretinguin davant la menor freqüència d’autobusos a l’agost.

Des de fa anys, amb l’arribada del mes de vacances per excel.lència la companyia redueix la quantitat de busos en moltes línies perquè n’hi ha menys demanda. Aquest any, el descens es produeix en una cinquantena, prop de la meitat del total. TMB adverteix que l’interval de pas pot ser superior a 15 minuts.

“BURLA”
Per intentar fer més amena l’espera dels viatgers, al departament de màrqueting de TMB no se li ha acudit res millor que regalar uns passatemps. La iniciativa no ha caigut gens bé en alguns usuaris, que la consideren “inadequada” i que creuen que el servei hauria de ser millor, mentre que altres l’han qualificat de “burla”.

Fonts de l’empresa de transports, que no va facilitar el cost de la campanya, van explicar que pretén ser una proposta “simpàtica”, però reconeixen que hi pugui haver persones a qui els hagi pogut desagradar. Ahir, a TMB no havien rebut cap queixa.

La iniciativa es va posar en marxa a finals de juliol i estarà vigent unes quatre setmanes. Els passatemps es troben a l’interior dels autobusos i als punts d’atenció al client de TMB de Sants, Sagrada Família i Universitat. Ofereixen al viatger fer una sopa de lletres, pintar un dibuix o trobar un camí en un laberint. Per poder utilitzar-los, el viatger haurà d’anar obligatòriament armat amb boli o llapis perquè no estan inclosos en el regal.

115.000 EXEMPLARS
El tríptic, del qual s’han editat 115.000 exemplars, també informa de les línies que patiran retard i on es poden consultar els horaris: les parades, la web de TMB o al telèfon 93 318 70 74. En dues frases diferents i de manera textual el fullet diu: “Durant el mes d’agost, l’interval de pas de les línies següents serà superior a 15 minuts (…), i perquè l’espera sigui més entretinguda t’oferim aquests passatemps”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: