Milloren la recollida d’escombraries a Gràcia però les queixes continuen

Juliol 28, 2008

Veïns i comerciants encara senten pudor quan es fa el buidatge

F. Espiga (El Punt)

El sistema de recollida pneumàtica d’escombraries del carrer Gran de Gràcia continua generant debat. Tot i que les millores introduïdes han aconseguit reduir de manera substancial les molèsties olfactives, veïns i comerciants, i ara també CiU, continuen queixant-se.

No és, ni molt menys, una situació tan conflictiva com la de fa quatre mesos, quan la pudor era gairebé insofrible. Però tampoc s’ha fet net. Les boques per on es llença la brossa continuen fent pudor, tot i que menys que abans. Una sensació desagradable que es multiplica ara que fa més calor i, sobretot, quan el camió de recollida fa el buidatge diari. «És cert que hi ha hagut una millora, però hi continuen havent molèsties», resumeix una fornera de Gran de Gràcia.

Aquestes queixes –de les quals el districte assegura no tenir-ne constància– coincideixen en un moment en què s’han implantat diverses millores al servei, com ara la posada en marxa fa pocs dies d’un camió nou, menys sorollós, que aspira les deixalles més de pressa. Un canvi al qual cal sumar la neteja a consciència de les canonades que s’ha fet els últims mesos.

A tot això, CiU ha denunciat disfuncions en el servei de recollida al conjunt del districte. Com a exemple expliquen el cas d’un camió de recollida que el 10 de juny, a la plaça Rovira, va barrejar brossa comuna amb la dels contenidors de reciclatge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: