És possible ser més incompetent?

Juliol 15, 2008

Iu Forn (Avui)

Departament de Caos Total de l’Ajuntament de BCN. És una tarda d’avorriment total i el cap (o la cap) té una idea: “Com que aquest any encara no han arribat les meduses, hem d’entretenir la ciutadania amb alguna cosa. S’accepten propostes”. Una veu al fons de la sala diu: “A mi se me n’ha acudit una de molt bona. Intentarem amagar una notícia en principi intranscendent amb l’objectiu d’aconseguir una crisi política de mil parells de coll… (ui, perdó, no recordava que estem en horari infantil)… de nassos”. El cap (o la cap), escolta el seu subordinat (o subordinada) amb interès: “I què se t’ha acudit?”.

“La premsa ha de descobrir que el cap de la Guàrdia Urbana està ingressat molt greu en un hospital des de fa cinc dies perquè van ferir-lo durant una càrrega dels Mossos a les celebracions de l’Eurocopa, lloc on no constaven incidents greus. I nosaltres direm que no en sabem res. I a mesura que la premsa vagi descobrint cosetes, nosaltres anirem donant informació amb comptagotes. D’aquesta manera crearem una sensació que amb aquest secretisme volem amagar alguna cosa. Això provocarà tota mena de rumors i especulacions que acabaran desembocant en la creació i posterior circulació de les més variades llegendes urbanes. Evidentment aquest despropòsit l’amanirem amb compareixences a corre-cuita per desmentir informacions publicades instants abans. Sobretot, això últim és molt important, eh. El secret de l’èxit del nostre fracàs és anar sempre a remolc del que la premsa descobreixi. Hem de fer sempre la impressió que improvisem i que la situació ens supera. L’objectiu és 1) quedar totalment en ridícul i 2) que al final ens demanin la dimissió no pels fets, sinó per una gestió tan lamentable”.

El cap (o la cap) es mira el subordinat (o subordinada) i afirma: “M’agrada. Té un nivell d’incompetència que està al nostre abast. I mentre no arribin les meduses…”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: