Multant la solidaritat

Juliol 7, 2008

Finestr@l (Avui)

Des de ja fa un temps, l’Ajuntament de Barcelona, que es diu progressista i d’esquerres, assetja els voluntaris del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (gossera) amb mesures totalment injustes, autoritàries i abusives. S’hi ha destinat una patrulla de la Guàrdia Urbana que vigila diàriament els moviments dels voluntaris i que ha rebut ordres directes de l’Ajuntament de multar qualsevol “infracció” que aquests puguin cometre.

Fa pocs dies, diversos voluntaris i persones que havien anat al centre per adoptar vam ser multats sense avís previ per aparcar els nostres vehicles al camí forestal que es troba davant el CAAC (com hem fet sempre sense causar cap problema). Aquest és l’únic lloc on es pot aparcar el cotxe, ja que no hi ha habilitada ni una zona d’aparcament ni una línia regular de transport públic que arribi fins al CAAC. Curiosament, la Guàrdia Urbana no multa cap dels cotxes aparcats a la cuneta de la carretera que condueix al parc d’atraccions del Tibidabo, una rica font d’ingressos per a l’Ajuntament.

És indignant veure com en lloc de premiar les persones que realitzen un treball social de manera desinteressada, se les assetja i se les persegueix com si es tractés de delinqüents, i com de costum els perjudicats, els animals abandonats. Espero que l’Ajuntament tingui la decència de retirar aquestes multes.

Sara Parrilla

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: