Inquietud entre els veïns per la indefinició sobre els equipaments que han d’anar a Can Batlló

Juny 11, 2008

(El Punt)

On es faran i, sobretot, quan. Són els dos grans dubtes que, amb data d’avui, encara tenen els veïns sobre els equipaments que s’han de construir al futur complex residencial de Can Batlló, a la Bordeta, i que consideren indispensables per compensar les mancances de serveis que hi ha al barri. Aquesta inquietud es va fer palesa en la darrera reunió de la comissió de seguiment del projecte, celebrada dilluns al vespre. En el transcurs de la reunió es va poder constatar que, a hores d’ara, només hi ha concretada la construcció d’un CAP als terrenys que actualment ocupa el camp de futbol de Magòria, i també un conjunt de serveis educatius en un dels laterals del complex. Del centre cívic, l’espai per a joves, el centre de dia o els equipaments per a discapacitats, per contra, no hi ha cap notícia. Ni pel que fa a l’emplaçament ni a la data, ni que sigui orientativa, de construcció. «Ens fa la impressió que són punts en què ni tan sols s’han posat», explica Josep Maria Domingo, president del Centre Social de Sants.

A banda d’aquest aspecte, els veïns també van expressar els seus recels sobre diverses actuacions del projecte que acumulen retard. Entre aquestes actuacions hi ha un gran dipòsit d’aigua subterrani, la construcció del qual consideren prioritària per poder fer la zona verda que s’ha de convertir en una de les joies de la corona del futur complex residencial.

Pel que fa a calendaris, l’Ajuntament espera començar abans de finals d’any els primers enderrocs. Si no hi ha cap contratemps en la tramitació administrativa, immediatament després es començaran a aixecar els primers pisos de renda lliure –entre la Gran Via i l’avinguda del Carrilet– i els habitatges protegits del carrer Constitució, on han d’anar uns quants dels reallotjats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: