Al·legacions veïnals contra l’hotel de davant del Palau

Juny 11, 2008

(Avui)

Els veïns de diverses entitats de Ciutat Vella han presentat al•legacions contra del projecte de construir d’un hotel i un aparcament davant del Palau de la Música. El projecte, de l’arquitecte Oscar Tusquets, preveu, tal com va avançar l’AVUI, enderrocar tres edificis dels carrer Sant Pere Més Alt i Amadeu Vives, dos dels quals estaven parcialment catalogats, segons els veïns.

Els edificis afectats pertanyien a l’escola La Salle Condal, que fa uns anys els va cedir a la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música. L’advocat dels veïns, Daniel Jiménez, va qüestionar ahir, en una roda de premsa a la Federació d’Associacions de Veïns (FAVB), la permuta que l’Ajuntament ha autoritzat, ja que es trasllada l’ús públic a un edifici del govern del carrer Ciutat, allunyat del Palau.
Els veïns alerten que al voltant del carrer Sant Pere, en un radi de 250 metres, ja hi ha una vintena d’hotels. L’Orfeó i el Palau adverteixen que només estan catalogades les balconades dels edificis, que es conservarien.

El districte de Ciutat Vella ha enllestit el termini de presentació d’al•legacions, després de l’aprovació inicial. Només queda pendent l’aprovació definitiva, tot i que l’Ajuntament ha convocat una consulta participativa perquè entitats i afectats puguin dir-hi la seva i fer propostes abans que s’aprovi definitivament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: