Segona avaria del Bicing en menys de 24 hores

Juny 4, 2008

(Avui)

El servei de lloguer de bicicletes de l’Ajuntament està de pega. Ahir es va tornar a avariar i va deixar els usuaris sense aquest servei gairebé durant dues hores al matí. En menys d’un dia el Bicing s’ha espatllat dues vegades i el motiu torna a ser una errada en el sistema informàtic, segons explica Barcelona Serveis Municipals (B:SM), l’empresa municipal que el gestiona des que el va inaugurar l’alcalde el març de l’any passat.

La incidència d’ahir no va ser general, però va afectar bona part de les 350 estacions que hi ha repartides per la ciutat. Com ja és habitual, només es podien deixar bicicletes, però no agafar-ne. La caiguda del sistema, segons B:SM, es va detectar a les 6,40 del matí, però no es va poder arreglar fins gairebé dues hores després i té a veure amb l’avaria més greu que es va produir dilluns a la tarda fruit d’una “disfuncionalitat informàtica deguda a la no eliminació dels fitxers temporals”.

Les avaries reiterades i l’augment de les queixes dels usuaris van portar ahir l’Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya (OCUC) a reclamar al consistori que, “abans de continuar amb el desplegament de les estacions de Bicing, s’ofereixi un servei amb un mínim de qualitat”. L’OCUC afirma que ha quedat manifesta la “incapacitat de B:SM per oferir una mínima qualitat en la gestió” i remarca que “les carències i els abusos en els mecanismes de facturació s’han convertit en la tònica habitual”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: