El personal del Zoo adverteix Hereu que no acceptarà la reducció del recinte

Juny 3, 2008

(El Punt)

Els treballadors del zoo de Barcelona van exigir ahir reunir-se amb l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, per exposar-li la seva posició contrària a la reducció de la superfície de la instal·lació de la Ciutadella, que passarà d’ocupar 13 hectàrees a 5 per l’afectació de l’ampliació del Parlament de Catalunya i d’un aparcament adjacent. Segons els treballadors, de Comissions Obreres, el Zoo està deixant desaparèixer algunes espècies i d’altres només en queda un sol exemplar. «No volem que aquesta eliminació progressiva i lenta d’espècies justifiqui la reducció del zoo de Barcelona», diuen en un comunicat enviat ahir.

El comitè d’empresa del Zoo ha anunciat una campanya a través d’internet, http://www.salvemoselzoo.org, per recollir signatures en favor de la instal•lació. Els treballadors del Zoo sempre s’han mostrat contraris a la reducció de la instal•lació. L’operació es faria aprofitant que moltes de les espècies que ara viuen a la Ciutadella es traslladaran al zoo marí, a la plataforma de davant de l’esplanada del Fòrum.

Els treballadors van recordar ahir que el Zoo rep cada any més d’un milió de visitants, i que, en canvi, l’ampliació del Parlament i la construcció d’un aparcament «no tenen cap funció en benefici dels ciutadans». «Ningú, ni urbanistes, ni polítics, ni ciutadans, poden negar la necessitat que els animals tinguin un espai adequat per al seu benestar.»

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: