TMB gasta els diners dels usuaris en una campanya contra la lluita sindical

Mai 29, 2008

(BarriSants.org)

La Direcció de TMB ha iniciat una campanya per desacreditar la lluita dels conductors d’autobus pels dos dies de descans. Mitjançant una embustiada general als pisos de Barcelona d’uns tríptics fets a tot color que porten com a nom “TMB també vol els dos dies de descans setmanal”, i amb la creació d’una plana web l’empresa pretén enfrontar als usuaris amb uns treballadors que l’únic que fan és defensar els seus drets.

Entre les diferents coses que s’esgrimeixen al pamflet, signat per la Presidència de TMB, podem trobar algunes afirmacions absolutament demagògiques i amb intencions ben clares de posicionar als usuaris en contra dels conductors, com que “les exigències dels sindicats obligarien a reduir el servei i a augmentar el preu de les tarifes dels viatgers”.

TMB pretén d’aquesta manera barruera depurar les seves responsabilitats sobre la propera vaga d’autobusos que viurà la ciutat del 3 al 7 de març i afegir pressió a una negociació que pel que sembla no sap portar.

Faltaria esbrinar quan s’ha gastat TMB, muntant aquesta campanya en contra dels treballadors, amb uns diners que son dels usuaris que utilitzen els transports públics, i que haurien de revertir en la millora i el creixement del metro, del bus o del tramvia, o en les millores salarials dels treballadors, enlloc de fer-ho en la defensa de la direcció de l’empresa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: