CiU critica els retards acumulats de la línia 9

Mai 22, 2008

Quim Torrent (Avui)

CiU va sortir ahir al pas de l’anunci de l’adquisició d’una nova tuneladora per a la L-9 del metro assegurant que aquesta “línia acumula un retard històric que no es pot justificar”. “Hi ha un problema molt greu en el nivell d’execució”, va lamentar el diputat nacionalista Josep Rull, que considera que les dates d’obertura dels trams de Badalona i Santa Coloma estan fent a miques els terminis previstos.
En una resposta parlamentària al diputat, el conseller Nadal va reiterar que l’obertura de l’anomenat tram 4 es faria per parts. El setembre del 2009 s’obrirà el subtram Can Zam – Can Peixauet; tres mesos després, el subtram entre Gorg i Bon Pastor, i fins al març de 2010 la línia no arribarà a l’estació de Sagrera Meridiana.

Rull considera inadmissibles aquests terminis, perquè en una auditoria encarregada durant el primer any de Nadal al capdavant de la conselleria se situava el 2007 com a data d’obertura del primer tram de la línia. “Queda clar que serà més tard i cal que expliquin per què”, va reblar. De fet, els convergents troben inexplicable que entre la construcció del túnel i l’entrada en servei de la línia passin tants mesos. En el mateix cas de la L-9 hi ha la prolongació de la L-3.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: