Canvi absurd

Mai 22, 2008

Finestr@l (Avui)

Fa temps que vaig sovint al cementiri de Montjuïc els diumenges o festius acompanyat de la meva mare i de la meva tieta, de 85 i 75 anys respectivament. Com que no tenim cotxe, ens veiem en la desagradable obligació d’anar-hi en autobús. Dic desagradable perquè enlloc de facilitar el desplaçament en transport públic, cada vegada hi posen nous impediments.

L’últim ha sigut canviar de lloc les parades de la línia 21 (Paral·lel-el Prat) situades abans de Mare de Déu del Port i ara, sense motiu aparent, a la ronda Litoral, bastant lluny per enllaçar amb l’autobús que va per dintre del cementiri.

Per quin motiu s’explica aquest canvi absurd que modifica una cosa que anava tan bé als soferts usuaris de l’autobús? Sort en tenim que, amb bon i humà criteri, el xofer de l’autobús, quan surt del cementiri, si l’hi demanes para a les respectives parades de la ronda Litoral per no haver d’anar fins al final de la línia i tornar enrere caminant pel lateral. Això és absurd i no té cap sentit. Com es nota que, quan pren decisions, l’Ajuntament ho fa des dels despatxos i no, com hauria de ser, in situ.

Xavier Bonil i Martí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: