L’enllaç de Diagonal entre la L-3, la L-5 i els FGC tornarà al carrer

Mai 16, 2008

El passadís que connecta les dues línies de metro es tallarà a finals de mes
Les obres de construcció de l’intercanviador amb Provença arriben al passeig de Gràcia
El comerç perd vendes i denuncia robatoris

Tornen els cent metres obstacles per a l’usuari del metro. El passadís de l’estació de Diagonal que comunica la línia 3 amb la línia 5 es tancarà a finals de maig o principis de juny i obligarà a fer l’enllaç entre aquestes línies i els Ferrocarrils de la Generalitat pel carrer Rosselló. La raó tornen a ser les inacabables obres de construcció de l’intercanviador dels FGC amb el metro a la parada de Provença, que van començar el juliol del 2005 i que ara aborden amb molt retard i moltes queixes de veïns i comerciants l’últim tram, entre la rambla de Catalunya i el passeig de Gràcia.

Igual que es va fer fa uns vuit mesos en el cas del tram de Rosselló entre la rambla de Catalunya i Balmes, es pintarà a terra l’itinerari que el vianant haurà de seguir per fer els enllaços correctament, es repartiran fullets informatius explicant les obres i es contractarà personal de reforç que se situarà a les entrades i sortides de les estacions per ajudar els desorientats.

Tot i que els botiguers afectats denuncien que no hi ha una data fixa de finalització del projecte, la previsió amb què treballa la conselleria de Política Territorial i Obres Públiques és acabar aquesta faraònica obra la primavera de l’any que ve. Un cop enllestida, la connexió entre la línia blava i la verda s’haurà adaptat a persones amb minusvàlues físiques, gràcies a la instal·lació d’ascensors i l’ampliació dels vestíbuls d’accés. També s’instal·laran cintes transportadores per escurçar el temps de transbordament.

Però el tancament d’aquest passadís no només afecta l’usuari. Els altres damnificats per l’obra són les quatre botigues situades al vestíbul de Diagonal de la línia verda, els propietaris de les quals es quedaran sense feina.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: