Difícil camí per arribar a Príncep d’Astúries

Mai 4, 2008

La gimcana comença a la Travessera de Dalt amb el carrer de l’Escorial i amb un únic objectiu: arribar al carrer Príncep d’Astúries, salvant l’obstacle de les obres de la plaça Lesseps

El lector informa (Avui)

La gimcana comença a la Travessera de Dalt amb el carrer de l’Escorial i amb un únic objectiu: arribar al carrer Príncep d’Astúries, salvant l’obstacle de les obres de la plaça Lesseps. Podria semblar un repte fàcil, i més tenint en compte que al mateix punt de sortida trobem un rètol groc que anuncia el camí que cal seguir per arribar a la meta. El problema és, però, que el recorregut es convertirà aviat en un bucle sense sortida. I que, sense un coneixement previ sobre els carrers del barri de Gràcia, no arribarà mai a Príncep d’Astúries.

Comencem, doncs. Avançant per la Travessera de Dalt, trobem el primer rètol: per arribar al destí final cal desviar-se pel carrer Clavell i girar per Mare de Déu de la Salut per fer la volta i tornar a situar-se a la Travessera en disposició de creuar-la cap al carrer Massens. Fins aquí, cap problema. No hi haurà nou avís fins a l’altura del carrer de Sant Salvador, on un altre rètol provisional de fons groc -instal·lat per facilitar la circulació mentre durin les obres de la plaça Lesseps- indica que cal girar a mà dreta.

A l’altura de Verdi, nova indicació. I altre cop en arribar al carrer Biada. Fins aquí, tot podria semblar correcte. Ens plantem ara al Torrent de l’Olla i els rètols grocs que marcaven el nostre camí brillen ara per la seva absència. Conclusió, no cal desviar-se. Resultat: arribem al carrer Còrsega sense cap rastre de la meta.

“On és carrer Príncep d’Astúries?”, encara es pregunta el Jordi Dalmau, que fa uns dies va repetir dues vegades el recorregut. “La primera vegada vaig pensar que no havia vist alguna indicació, però després de tornar-hi a passar queda clar que alguna cosa falla”. “Què hi ha a Príncep d’Astúries que és tan necessari mantenir-ho ocult?”, es demana.

Aquesta informació ha sigut elaborada gràcies a la col·laboració de Jordi Dalmau, conductor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: