Queixes per l’enderroc parcial d’edificis ruïnosos del Clot

Març 30, 2008

L’obra del carrer del Degà Bahí s’ha paralitzat per no danyar la xarxa elèctrica

David Placer, Barcelona (El Periódico)

Els veïns van creure que els episodis de brutícia, incendis i okupacions que generaven els edificis dels números 83, 85 i 87 del carrer del Degà Bahí, al barri del Camp de l’Arpa del Clot, s’acabarien aquesta setmana amb l’enderrocament. Dijous passat, una empresa de demolicions va començar a tirar a terra les cases que van ser denunciades pels veïns i multades dues vegades per l’ajuntament. Fa algunes setmanes, l’aparició d’un cadàver amb signes de violència a l’interior d’un dels immobles va desbordar la paciència dels veïns, que ja han elevat les seves queixes al Síndic de Greuges. Però la felicitat ha durat poc. Les obres es van paralitzar i l’empresa va retirar les bastides pel perill que suposaven els treballs per a la xarxa elèctrica.
La companyia Fecsa-Endesa haurà de prendre ara les corresponents mesures de seguretat i autoritzar la continuació de les obres, segons van comentar els veïns, que han mantingut contactes amb l’empresa encarregada de la demolició.

CÚMUL DE MOLÈSTIES
El districte de Sant Martí va informar que els propietaris dels immobles compten amb l’autorització de l’enderrocament des de principis de febrer, un mes abans que un grup d’okupes holandesos trobessin al número 83 un cos d’un home en avançat estat de descomposició, que tenia signes de violència, segons va revelar l’autòpsia que se li va practicar.
Els habitants de la zona ja havien alertat el novembre passat els Mossos d’Esquadra de la pudor provinent de la casa, que feia pensar en la presència d’un cadàver. La policia i l’ajuntament van dir que no hi podien entrar al tractar-se d’una propietat privada.
Els immobles, amb enormes forats als sostres, acumulen runa i escombraries que fa alguns anys van generar un incendi. Els veïns anuncien que continuaran amb les denúncies fins que es netegin els terrenys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: