Manifestació pel dret a l’habitatge el proper 1 de març. Adhesions

febrer 25, 2008

per VdeVivienda
Email: v (nospam) vdevivienda.net 24 feb 2008 09:32:35
El proper 1 de març hi haurà un cop més una manifestació per a reclamar que es faci efectiu el dret a l’habitatge. Aquest dret segueix estant greument vulnerat perquè per la majoria de la població l’accés o bé és impossible o bé implica dedicar-li una part abusiva del sou.

Arrel de les mobilitzacions per a reclamar el dret a l’habitatge, fa mesos que els partits polítics, les administracions públiques i els mitjans de comunicació repeteixen gairebé a diari que ara sí, s’han posat a buscar solucions.

Tot i això moltes persones no veiem clar que les mesures contribueixin a fer efectiu aquest dret bàsic. Bona part d’elles està dirigida a fomentar la construcció d’habitatge de protecció. Però, cal construir més quan hi ha a Catalunya 300.000 pisos buits més totes les promocions que no s’estan venent? A qui beneficia seguir construint realment? A més, el preu de l’habitatge de compra s’ha estancat, però per molta gent aquest fet no suposa una millora, perquè les hipoteques pugen. Els lloguers estan augmentant desorbitadament. En els últims mesos molts altres productes bàsics s’han encarit.

El dia 1 de març sortirem al carrer per a reclamar que guanyi qui guanyi les eleccions no la població que veu com dia a dia s’encareix el cost de la vida, es nega a que governi per a bancs (que segueixen tenint beneficis del 30% anual) i constructors com fins ara.

En campanya electoral els anuncis dels polítics no deixen escoltar la veu de la gent, però aquest cop ens sentiran!

VdeVivienda, i nombroses nombroses assemblees locals pel dret a l’habitatge convoquen el proper 1 de març i demanem l’adhesió i el suport d’entitats i col•lectius. Si el teu col•lectiu dóna suport a la manifestació, si us plau envieu un email dient-ho a l’adreça: v(at)vdevivienda.net

Hi ha material de convocatòria a la Torna (c/Sant Pere Martir a Gràcia), l’Espai Obert (c/ Violant d’Hongria a Sants) i a la PHRP de Magdalenes (c/Magdalenes 13-15 al centre).

IndymediaBarcelona
25-02-08

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: