EL PIANISTA DEL MAJESTIC // ARTURO SAN AGUSTÍN. Revista

febrer 22, 2008

ARTURO San Agustín
En el número del mes de febrer de Barcelona, la revista que l’Ajuntament de Barcelona ens envia mensualment a casa per animar- nos, s’observen alguns canvis tàctics. Potser resulta que va ser ahir quan jo els vaig descobrir i en realitat no són nous, però sospito que sí que ho són.
La fotografia del nostre alcalde, Jordi Hereu, la que presideix o il.lustra un article llarg a manera d’editorial, ha canviat. De ser un simple retrat, en què fa un temps Joan Clos lluïa nivi i somrient, com un anunci de producte contra la caspa o de crema d’a- faitar, ha passat a ser una foto en què Hereu sembla escoltar un individu amb bigoti, que potser és un ciutadà.
Si l’editorial assegura que, per a la ciutat de Barcelona, el 2008 ha començat fort i bé, cosa que celebrem, la fotografia intenta demostrar que Hereu és un alcalde pròxim. Tan pròxim, que fins i tot ens escolta quan el sorprenem al carrer i li expliquem que el més important per a la ciutat, és, naturalment, el nostre problema. Per exemple, que solucionar el problema dels coloms que ens estan arruïnant el balcó i la façana de casa ens costa 200.000 pessetes. Quan es tracta de pagar s’ha de continuar parlant de pessetes.
El que no ha canviat a la revista Barcelona, que l’Ajuntament ens fa arribar a casa com a producte euforitzant i antidepressiu, és la subtil venjança que s’e- xerceix contra l’oposició municipal i algun coreligionari del senyor alcalde, naturalment, per dissimular.
En l’última pàgina d’aquesta revista apareixen articles de Xavier Trias i Vidal de Llobatera, d’Alberto Fernández Díaz, d’Imma Mayol Beltran, i de Jordi Portabella i Calvete, però la lletra d’aquests escrits és tan petita que no hi ha manera de poder llegir- los. I tenint en compte que els que procurem llegir aquests articles som gent que passem dels 40 anys, ja no en parlem. Tot l’esforç intel.lectual de l’oposició municipal desaprofitat.
Estimat alcalde Hereu: faci que puguem llegir les coses o opinions dels grups municipals. Segur que deuen ser importantíssimes.

El Periódico
22-02-08

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: