El túnel dels escaldats

febrer 12, 2008

Salvador Cot

En la batalla contra el túnel del TGV pel carrer Mallorca tota la raó està de la part dels veïns. I no pas perquè, tècnicament, no sigui possible fer una obra d’aquest tipus sense causar problemes. De fet, totes les grans ciutats del món desenvolupat han construït grans infraestructures i la població no s’ha queixat.

La diferència és que les autoritats franceses, angleses o madrilenyes són innocents d’incompetència o prevaricació, almenys fins que es demostri el contrari. Però a Barcelona es va enfonsar mig barri del Carmel ara fa tot just tres anys, amb greu trasbals per a centenars de famílies, i ningú no n’ha explicat mai el perquè. Més ben dit, ho va fer l’aleshores president de la Generalitat, des del ple del Parlament, i tots vam entendre que allò havia passat per culpa de les comissions de sotamà als partits polítics. Però ningú no va dimitir. Tot va quedar en no res.

I ara el que no poden fer aquests mateixos partits és acusar els ciutadans de desconfiança malaltissa o d’intentar aturar el progrés. Si els veïns no saben què va passar al Carmel, tenen tot el dret a imaginar esvorancs. Per si de cas.

Avui
12-02-08

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: