Les obres d’un bar al mirador de Miramar aprofiten l’aigua que raja d’una font pública per treballar

gener 30, 2008

Després de la polèmica que va envoltar la construcció d’un gran hotel de luxe a Miramar -una edificació que va suposar donar un ús privat a un espai públic-, ara la història es repeteix

Maria Ortega
Per si no n’hi havia prou. Després de la polèmica que va envoltar la construcció d’un gran hotel de luxe a Miramar -una edificació que va suposar donar un ús privat a un espai públic-, ara la història es repeteix. Les obres de construcció d’un bar, just davant del polèmic hotel de cinc estrelles inaugurat el juny de 2007, estan aprofitant l’aigua que raja d’una font pública per a un ús privat. De tant en tant, una mànega connecta la font a les obres.

“Això és la gota que fa vessar el got!”, sentencia l’Àlex Garcia, un veí de la zona que no entén per què “a sobre que se’ns mengen la muntanya, ho hem de pagar entre tots!”. Ell, però, no és l’únic que està molest amb aquesta irregularitat.

En plena època de sequera i amb la població especialment sensibilitzada amb el tema, aquesta actuació ha suscitat les ires de molts veïns que, com l’Àlex, freqüenten la zona de forma habitual. Expliquen que no es tracta d’un fet aïllat, sinó que la mànega que condueix l’aigua de la font cap a les obres ha estat molts dies connectada: “Se’ns pixen a sobre i ens diuen que plou, i nosaltres a callar i a pagar, però quan fem obres a casa ens ho controlen tot”, explica Marta López.

Procés polèmic
“Ja em va semblar excessiu que l’Ajuntament tolerés la construcció d’un hotel en plena muntanya, menjant-se part dels jardins públics Forestier, i que, a sobre, autoritzés els responsables del projecte a apujar l’edifici una planta més amunt, passant de quatre a cinc. Sé que estic especialment sensibilitzat amb la destrucció de Montjuïc, però crec que això és tenir molta barra!”, assegura l’Àlex.

Des del districte de Sants-Montjuïc, admeten que es tracta d’una “irregularitat” en el procés de construcció d’aquest establiment privat.

Asseguren que no tenien constància d’aquesta pràctica amb l’aigua de la font i que, arran de la denúncia de l’AVUI, tècnics municipals estudiaran el tema per intervenir-hi si és necessari.

Aquesta informació ha estat elaborada gràcies a la col·laboració d’Àlex Garcia, veí de Sants-Montjuïc.

Avui
30-01-08

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: