Malgrat l’oposició de diverses entitats l’Ajuntament de BCN aprova una nova muntanya russa per al Tibidabo

Desembre 1, 2007

L’Ajuntament de Barcelona, malgrat la reiterada oposició ciutadana, ha aprovat inicialment el Projecte d’una nova Muntanya Russa al Parc d’Atraccions del Tibidabo

AVUI.CAT
L’Ajuntament de Barcelona, malgrat la reiterada oposició ciutadana, ha aprovat inicialment el Projecte d’una nova Muntanya Russa al Parc d’Atraccions del Tibidabo, exposat al públic a l’Avinguda Diagonal que suposa explanar més d’una hectàrea, cimentar amb 3.000 kg de formigó cada una de les 109 potes de suport de l’atracció, de 35 metres d’alçada i construir un edifici de 3 pisos per les guixetes, l’embarcament i una rampa elíptica.

L’Ajuntament proposa aquest projecte per augmentar la “rendibilitat” del Parc d’Atraccions, que ara és municipal, un bé públic amb una funció social. Mentrestant el Parlament de Catalunya està discutint la Declaració de Parc Natural i el govern ha inclòs Collserola a la Xarxa Natura 2000.

A la Plataforma Cívica per a la defensa de Collserola li preocupa la destrucció d’aquest espai verd a base de talar els arbres i augmentar la construcció, un dany al bosc que ha costat 100 anys regenerar. Si vols saber-ne més i aturar aquest projecte visita la web que us adjuntem.

Avui
1-12-07

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: