L’oposició impedeix la nova muntanya russa al Tibidabo

Novembre 27, 2007

22-11-2007. L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat una Declaració de Grup defensada pel Grup de CiU que acorda reclamar a l’Alcalde Jordi Hereu que desisteixi de construir la nova Muntanya Russa al cim del Tibidabo. La iniciativa aprovada aquesta tarda a la Comissió d’Urbanisme i Infrastructures ha comptat amb els vots favorables de CiU, PP i ERC, l’abstenció d’ICV, i l’únic vot en contra del PSC. Atesa la voluntat manifestada per l’Alcalde de Barcelona i el Govern municipal de construir una nova atracció, una muntanya russa, al Parc d’Atraccions del Tibidabo, el Grup de CiU, per boca del seu responsable d’Urbanisme i també regidor-president del Consell de Districte de Sarrià sant Gervasi, Joan Puigdollers, ha presentat per a la seva aprovació a la Comissió d’Urbanisme, Infrastructures i Habitatge celebrada aquesta tarda a l’Ajuntament una Declaració de Grup per la qual s’acorda que “l’Alcalde de Barcelona desisteixi en el projecte per a construir una Muntanya Russa en el Cim del Tibidabo”.

La iniciativa ha comptat amb els vots favorables dels regidors de CiU, PP i ERC, l’abstenció de la representant d’ICV ( a la Comissió de Sostenibilitat celebrada ahir al vespre, la segona Tinent d’Alcalde, Imma Mayol, ja va manifestar que si fos per ella, no es faria la Muntanya Russa), i el vot en contra del Grup Socialista. Puigdollers ha resumit breument els tres punts que motiven el rebuig de CiU a aquesta polèmica atracció. En primer lloc, per una diferència gran amb el Govern bipartit en el model de ciutat.En segon lloc, per motius paisatgístics: la nova Muntanya Russa modifica de forma clara per la seva alçada ‘l’sky line’ del cim del Tibidabo i, per tant, de la ciutat. En tercer lloc, per motius ecològics: es carrega un bosc d’alzines centenàries. I en quart lloc, per una diferència clara en el model de Parc d’Atraccions que CiU defensa pel Tibidabo, més centrat en un ús familiar del mateix. Joan Puigdollers ha remarcat que l’acord adoptat avui per la Comissió d’Urbanisme deixa clarament en minoria política a l’Alcalde Jordi Hereu i el PSC a l’Ajuntament, i té l’obligació política i moral de donar-hi compliment i aturar la construcció de la Muntanya Russa.

e-notícies
26-11-07

Anuncis

Una resposta to “L’oposició impedeix la nova muntanya russa al Tibidabo”

  1. Ignasi Says:

    La muntanya russa es té k fer perque sera un exit. K no ho veieu k i anira molta més gent al Tibidabo? M’ha agradaria fer-vos entendre del negoci i lo divertit k podria ser disfrutar de una muntanya russa nova al Tibidabo.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: