L’Ajuntament rebutja ajudar a pagar la multa de l’ACPV

Novembre 22, 2007

21-11-2007. El PSC diu ara que l’Ajuntament no col·laborarà econòmicament en la campanya d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per fer front a la multa que se li ha imposat per emetre programes de TV3 a les comarques del País Valencià i per garantir la continuïtat de les emissions de TV3. El Govern municipal, en la Comissió de Presidència celebrada aquest matí, ha rebutjat un prec de CiU que demana la col·laboració econòmica de l’Ajuntament en la companya ACPV per fer front a la multa imposada pel govern valencià.

El regidor de CiU, Jaume Ciurana, ha recordat que en la Comissió de Cultura, celebrada ahir mateix, es va aprovar una proposició presentada pel Grup municipal d’ERC, amb els vots de CiU i del Govern municipal, que acordava “col·laborar en la campanya per fer front al pagament de la multa de 300.00 euros interposada pel Govern valencià a Acció Cultural de País Valencià (ACPV) per emetre programes de TV3”. La proposició aprovada ahir demanava també col·laborar amb ACPV per “garantir la continuïtat de les emissions de TV3 al País Valencià”.

El prec, presentat avui per CiU a debat a la Comissió de Presidència, Territori i Funció Pública “persegueix el mateix objectiu”, ha dit Jaume Ciurana, i demana textualment que “l’Ajuntament de Barcelona col·labori econòmicament en la campanya que impulsa Acció Cultural del País Valencià per fer front al pagament de la multa que li ha estat imposada i per garantir la continuïtat de les emissions de TV3”. Com ha explicat el regidor nacionalista, “si la proposició va ser aprovada ahir entenem que el prec pot ser aprovat avui aquí, en aquesta comissió”. Però el regidor del govern, Carles Martí ha expressat el vot contrari de l’equip municipal argumentant que les dues iniciatives eren diferents i que en cap cas el Govern municipal havia parlat de col·laboració econòmica, “col·laborar en la campanya no vol dir col·laborar econòmicament”. El regidor nacionalista li ha preguntat “si la col·laboració no és econòmica, com pensen col·laborar en la campanya per fer front a la multa que se li ha imposat a ACPV?”.

e-notícies
22-11-07

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: