Assumpta Escarp relleva Portabella a Proeixample

Novembre 15, 2007

• La vida de la societat s’allarga 15 anys més per emprendre més projectes

EL PERIÓDICO
BARCELONA
La regidora de l’Eixample, Assumpta Escarp, és la nova presidenta de l’empresa mixta Proeixample, que impulsa nombroses intervencions urbanístiques al districte.
Escarp hi relleva Jordi Portabella, que ahir mateix va anar a Mèxic per unir-se a la comitiva de Jordi Hereu –en viatge promocional– i que figurava fins ara al càrrec, malgrat que ja no forma part de l’equip de govern. La nova distribució de càrrecs estava pendent de la celebració de la junta general d’accionistes, que es va fer ahir. Com a vicepresident primer va ser nomenat el regidor de Gràcia Guillem Espriu (PSC), mentre que la vicepresidenta segona continuarà sent Anna Ribalta, del Banc Sabadell.
Proeixample, que també articula les ajudes a la rehabilitació a la zona, està participada en un 62,1% per la societat de l’ajuntament Barcelona d’Infraestructures Municipals (BIMSA), i en un 37,9% per entitats privades. En la reunió del consell també es va aprovar la proposta d’ampliar en 15 anys més la durada de la societat (a la qual quedaven, segons els seus estatuts, menys de quatre anys de vida), de manera que es puguin assumir nombrosos projectes en marxa. L’acord va rebre el suport dels accionistes, que en alguns casos estan interessats a ampliar la seva participació.

El Periódico
15-11-07

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: