La Plataforma pel Dret de Decidir obre el seu manifest a l’esquerra

Novembre 13, 2007

MARC ANDREU
BARCELONA
Per predisposició de gairebé tots els actors socials i polítics no quedarà. En pro d’una resposta social unitària contra el caos ferroviari i de les infraestructures en general, la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) va decidir ahir en una assemblea amb unes 50 entitats obrir el manifest presentat divendres convocant una manifestació l’1 de desembre per incloure noves reivindicacions i sensibilitats.
A la reunió, dirigents d’ICV i EUiA, juntament amb representants d’ERC i CiU, van reclamar el protagonisme de la marxa per a les entitats socials. Els portaveus de la PDD van explicar que aquesta setmana negociaran amb entitats de l’esquerra social que treballen en pro del transport públic per sumar-les a un text que inicialment tenia només un to marcadament sobiranista.
La junta de la FAVB, per exemple, va decidir ahir a la nit treballar en aquesta línia i va suggerir que la manifestació pugui tenir diversos blocs a partir d’una capçalera conjunta. CCOO, que presentarà aquesta setmana un manifest propi amb la Confavc i l’Associació per la Promoció del Transport Públic, no descarta tampoc sumar-se a la marxa. I la UGT està reconsiderant la seva autoexclusió inicial.
L’empipament per Rodalies és tan gran que alguns dirigents de CCOO, desautoritzats per la cúpula del sindicat, suggereixen estudiar una vaga general si el Govern no respon de debò a les necessitats de millora.

El Periódico
13-11-07

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: