EL PIANISTA DEL MAJESTIC // ARTURO SAN AGUSTÍN. Barcelona

Novembre 10, 2007

ARTURO San Agustín
Sempre he admirat la discreció de Jordi William Carnes, que és el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona. És per això que em temo que els orins dels escocesos borratxos que ens han visitat aquesta setmana han hagut d’afectar-lo. Ben segur que sí.
Només així s’explica que, en comptes de callar, hagi intentat justificar la insultant permissivitat oficial demostrada amb els escocesos borratxos i pixaners. Per justificar el que és injustificable, el tercer tinent d’alcalde s’ha servit de certa tornada, falsament progressista, que ja comença a irritar la parròquia. És a dir, que als borratxos de Glasgow se’ls va permetre omplir de merda i orins alguns dels carrers i places de Barcelona perquè, segons argumenta Carnes, Barcelona és una ciutat oberta i tolerant. Quins pebrots. I vostès perdonin l’expressió, però és que hi ha coses que no s’entenen.
Carnes, que té físic de Carnes, és a dir, que sembla un coronel britànic o nord-americà després d’entrar al París alliberat, és a dir, un coronel que s’ha tret el casc, no només ha dit que Barcelona ha demostrat una vegada més que és una ciutat oberta i tolerant. També ha afegit que els únics que han de sentir vergonya pel seu comportament són els escocesos borratxos que se’ns han pixat al damunt.
Aquestes paraules, senyor Carnes, són més dignes d’un capellà amb bona fe i temorós del senyor bisbe que no d’un coronel bri- tànic o nord-americà. Deixem-ho en coronel britànic. I bé, en conclusió, resulta que, segons les nostres autoritats municipals, grà- cies al fet d’haver permès que els escocesos se’ns hagin pixat al damunt no s’han hagut de lamentar incidents, que és com en diuen els tècnics d’aquestes coses de l’ordre públic i de la seguretat ciutadana.
Que el cònsol de la Gran Bretanya a Barcelona i algun dels seus secretaris diguin que el comportament de les autoritats barcelonines ha estat exemplar s’entén, perquè els han salvat d’una de bona, però que ho digui el senyor Carnes és pixar fora de test. I disculpin una altra vegada l’expressió.

El Periódico
10-11-07

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: