ZONA VERDA A SANT GERVASI. No més places dures

Novembre 4, 2007

Josep Alegre
Barcelona

Can Ferrer és una hectàrea verda de la zona sud de Sant Gervasi enmig d’un mar d’edificis. Es troba pujant el carrer d’Alfons XII a la dreta, entre Laforja i Madrazo. Està abandonada fa més de quatre dècades, i avui és una zona de pastura de gats i gavines. Tot el barri desitja que el nostre ajuntament faci l’esforç necessari per adquirir aquesta zona verda privada amb l’objectiu de convertir-la, en el futur, en un parc públic, ja que a més posseeix una envejable vegetació. Però el nostre ajuntament no ho té previst. Tenen plans de fer en aquest meravellós solar un pàrquing públic i, amb sort, una plaça dura. Senyora regidora i senyor alcalde, pensin una mica menys en els cotxes i una mica més en les persones.

El Periódico
04-11-07

Anuncis

Una resposta to “ZONA VERDA A SANT GERVASI. No més places dures”

  1. Hasell Says:

    Pot haver-hi aparcament a la part inferior i a la part superior un parc (dur, tou, o com sigui). L’aparcament és una necessitat i un problema molt important pels veins del barri. En el nostre barri manquen moltes places soterrades, i les que hi ha estan a preus desorbitats i no tothom pot accedir-ne a una. El parc està en un estat deplorable, trist i per descomptat que s’hi ha de fer alguna cosa quan abans, però mai es pot oblidar la problemàtica de l’aparcament. Si l’aprofitament d’aquest espai ofereix la possibilitat de crear places de protecció s’ha de contemplar la possibilitat molt seriosament. A més, a part d’escassejar les places d’estacionament al barri, les de protecció encara escassegen més! No oblidi que darrera dels cotxes també hi ha persones que (per bé o per mal) el necessiten. Per tant, pensar en l’aparcament també és pensar en les persones i millorar-ne la qualitat de vida. Les persones que no poden permetre’s un aparcament al preu desmesurat de mercat, estaran molt agraïdes de poder tenir la opció d’adquirir-ne un de protegit. Aquelles que no paren de donar voltes pel barri per buscar estacionament generant transit innecessari, pol·lució, i perdent el temps, milloraran la seva qualitat de vida i la dels demés, per que els cotxes molestaran menys! I si la hipoteca o el préstec és més reduït per que és de protecció, doncs encara millor!

    I per cert, no parli en nom de totes les persones del barri com diu en el seu text, per que no tothom desitja que sigui un parc públic hi ha persones que prefereixen altres tipus d’equipaments igualment necessàris (independentment de l’aparcament).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: