Hereu encara defensa l’AVE per la Sagrada Família

Octubre 31, 2007

Hereu, amb la presentadora del programa, Maria CasadoEn declaracions al programa 59 segons de TVE, l’alcalde de Barcelona ha indicat que proposarà trobar una fórmula en què l’Ajuntament i la Generalitat participin de la direcció de les obres ferroviàries a l’àrea metropolitana de Barcelona. Hereu ha comentat que ja hi ha hagut precedents històrics en l’època dels jocs olímpics, encara que també ha recordat que ara el que és més urgent és recuperar la confiança dels ciutadans i restablir el servei de Rodalies.

Jordi Hereu ha dit que “somio i treballo perquè es restableixin els serveis bàsics de Rodalies”. I ha afegit que encara no sap quants dies duraran les anomalies als serveis ferroviaris perquè no ho sap ningú ni l’Ajuntament ni tampoc el ministeri de Foment.

Hereu ha manifestat que un dels seus objectius “és establir mecanismes per restablir la confiança”. L’alcalde ha recordat que des de fa deu dies el centre de coordinació ferroviària té com a base i objectiu resoldre les anomalies de l’àrea metropolitana i planificar el traspàs de Rodalies.

L’alcalde vol que els ajuntaments estiguin presents en el control de totes les obres que es fan als seus termes municipals i ha confessat que és necessari estar junts. “Demano i exigeixo estar present per decidir el desenvolupament de totes les obres d’infraestructura que s’han de fer a Barcelona”.

Jordi Hereu ha defensat al programa “59 segons” que el traçat de l’AVE passi a prop de la Sagrada Família. L’alcalde creu que el túnel del tren d’alta velocitat és un més dels diversos que s’estan construint a Barcelona perquè el metro arribi als barris perifèrics.

Respecte a la petició de dimissió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, Hereu ha mostrat el seu desacord perquè creu que, “en aquest moment no s’han de demanar explicacions polítiques, perquè ara és el moment de solucionar els problemes.” I ha afegit que en cas de demanar la seva dimissió s’hauria de fer més endavant”.

e-notícies
31-10-07

3 Respostes to “Hereu encara defensa l’AVE per la Sagrada Família”

 1. Montse Pinyot Sant Says:

  Es pot ser més inepta!
  S’ha d’aturar ja, no els podem deixar sortir amb la seva!
  En Bohigues ja ho va dir fa ja molt temps, no li importava que s’ensorrés la Sagrada Família, perque no li agrada gens. Potser tots aquests sociaslistes pensen igual que ell.

 2. Montse Pinyot Sant Says:

  Es pot ser més inepta!
  S’ha d’aturar ja, no els podem deixar sortir amb la seva!
  En Bohigues ja ho va dir fa ja molt temps, no li importava que s’ensorrés la Sagrada Família, perque no li agrada gens. Potser tots aquests sociaslistes pensen igual que ell.

 3. Albert Cebrián Says:

  Cal recordar l’esvoranc al Carmel de Barcelona. Hem d’aturar aquesta bajanada. No ens podem permetre perdre una joia arquitectònica d’aquesta magnitud. Àdhuc la Unesco s’ha pronunciat en contra de l’actual traçat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: