AVUI, A LA PLAÇA SANT JAUME (19.00H). Manifestació contra l’AVE per la Sagrada Família

Octubre 29, 2007

El col·lectiu de plataformes Per un Bon Traçat del TGV amb els arguments dels enfonsaments sorgits en la construcció dels accessos a l’estació de Sants ha aprofitat per rescatar el lema “El risc zero no existeix” per accelerar les protestes en contra del túnel que travessaria la ciutat per sota de la Pedrera i la Sagrada Família.

De fet, el Govern central ja ha decidit aturar el concurs per la construcció del traçat pel centre de Barcelona i l’estació de El Prat podria ésser el punt final del trajecte Madrid-Barcelona, però les plataformes implicades han convocat una manifestació a les 19.00 hores d’avui a la Plaça de Sant Jaume per incidir en la no necessitat de creuar Barcelona per sota terra i demanar que el trajecte Madrid-París passés directament pel Vallès.

Divendres passat ja va començar a circular per la xarxa un correu que demanava “dilluns, 29 d’octubre, a les 19h, tothom a la plaça de Sant Jaume a manifestar-se per un transport digne i per demanar la dimissió de la ministra. Passa-ho! I no ens oblidem de les apagades a Barcelona, cues a les carreteres, AVE litoral, l’aeroport…. Prou resignació! Mobilització ciutadana, ja!”

El president del PP de Catalunya, Daniel Sirera, va anunciar també dissabte la seva presència a la manifestació convocada, a través d’internet i sms, a la Plaça Sant Jaume el proper dimarts pel caos de Renfe. “Nosotros -ha afirmat- vamos a estar ahí porque la indignación que hay en Cataluña es muy elevada”. Sirera ha justificat la seva decisió per voler “estar al lado de la gente, con los ciudadanos que padecen cada día” les obres de l’AVE. El dirigent del PPC ha definit els darrers incidents com una “catástrofe social que jamás se había producido en Cataluña”.

e-notícies
29-10-07

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: