PEL CAOS DE LES OBRES DE L’AVE. Hereu fa com Montilla i tampoc demana dimissions

Octubre 26, 2007

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona, a excepció del PSC, han demanat la dimissió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, pel caos de Rodalies provocat per les obres de l’AVE, que segons va anuncia Zapatero ha d’arribar a Barcelona el 21 de desembre del 2007. El ple de l’Ajuntament de Barcelona també ha acordat per unanimitat instar al Govern espanyol a retardar les obres de l’AVE “el temps necessari” fins que informes tècnics independents garanteixin executar aquests treballs amb plena seguretat.

Els cinc grups municipals del consistori han donat el seu suport a una proposta inicial del PPC, que demana que la data d’arribada de l’AVE a Barcelona, prevista per al 21 de desembre, se subordini “que es garanteixi la màxima seguretat de les obres i el correcte funcionament del servei de rodalia”.

El plenari municipal ha aprovat aquesta resolució després dels “constants i injustificats” aturs i retards que sofrixen els usuaris de les diferents línies de rodalia de Renfe a causa dels treballs de l’AVE, que han causat diverses foradades en el traçat ferroviari, l’últim dels quals s’ha registrat avui en l’andana de l’estació de tren de Bellvitge.

En un moment del ple, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha demanat que es retirés una pancarta de l'”AVE pel litoral” que ha desplegat un dels assistent. Un agent de la Guàrdia Urbana l’ha retirat a petició del batlle.

e-notícies
26-10-07

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: