El centre social autogestionat ‘La Farga’ amenaçat de desallotjament

agost 22, 2007

Escrit per Miquel
dimecres, 22 agost 2007
Un dels centres social de qui menys hem parlat és el CSO La Farga, okupat des de del passat mes de maig. Aquest espai de trobada ha anat prenent forma al llarg d’aquests mesos, i des de fa setmanes s’hi realitzen activitats obertes al públic.

El passat 17 d’agost, quan alguns membres del centre social es van desplaçar als jutjats per tal d’acomplir amb tramits judicials derivats de l’okupacio de la finca, se’ls va notificar que hi havia una ordre de desallotjament dictada en contra seva.

En un comunicat, el centre social denuncia la “neteja de cases okupades i els Centres Socials”, citant els casos de La Hamsa, Kan Baddoll, Miquel Ange,l i els que estan amenaçats en aquests moments, Can Vies, Bahía i La Farga.

Des de La Farga opten per “l’enfrontament continu i per la determinació en continuar vivint d’una forma diferent i més lliure, oposada a la dictadura del capitalisme que patim avui dia”, i animen “a recolzar activament els centres socials i a estar atentes a les convocatòries per la seva defensa”, deixant bén clar que ells pensen seguir amb el seu projecte “fins l’últim dia”.

BarriSants.org 22-08-07

About these ads

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: