17 entitats demanen més pisos protegits i equipaments a Can Batlló

Juny 30, 2006

PATRICIA CASTÁN
BARCELONA

Un total de 17 entitats del districte de Sants-Montjuïc van presentar ahir 13 al.legacions al pla de reordenació urbanística de Can Batlló, entre les quals destaquen la petició de més quota de vivenda protegida i una planificació més gran dels equipaments amb què es dotarà el nou veïnat.
Finalitzat el termini de presentació d’al.legacions al projecte, col.lectius tan dispars com per exemple les associacions de veïns de Badal, Brasil i Bordeta; d’Hostafrancs; del Triangle de Sants; Sants Establiments Units; entitats esportives del districte i fins i tot l’Associació de Disminuïts de Sants Montjuïc han apostat per plasmar les seves reivindicacions conjuntament, amb vista que el pla final per convertir l’actual polígon industrial en zona de vivendes i equipaments sigui el més consensuat possible.
El col.lectiu demana que la meitat dels 1.455 pisos previstos a la zona siguin protegits, en lloc del 32% plantejat per l’ajuntament, després de recordar que la densitat final prevista a la zona serà molt superior a la plantejada en els anteriors projectes que durant els últims anys van acabar desestimant-se. Els afectats consideren correcte el pla municipal d’equipaments, però plantegen extremar la planificació davant l’arribada de nous residents a la zona. El barri suma un important dèficit d’equipaments des de fa anys, motiu pel qual les entitats no volen deixar passar aquesta oportunitat. La seva proposta tècnica per ubicar els equipaments suposa reduir el sòl de pisos dotacionals (per a joves i gent gran).
Entre les reivindicacions, que plantegen com a “millores” a un pla que veuen amb bons ulls, hi figura ampliar un camp de futbol projectat i garantir nous espais de jocs, com els de petanca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: