Drogues i brutícia en un passatge de la Sagrada Família

gener 8, 2006

El passatge Canadell, a la Sagrada Família, viu una gradual degradació. A conductes incíviques, brutícia i robatoris s’hi suma ara la presència de toxicòmans que es punxen i tiren les xeringues a terra.
Durant les últimes setmanes, els veïns han trobat una desena de xeringues enmig del carrer, restes de sang en garatges, i esparadraps i gases usades. Segons diversos testimonis, les xeringues pertanyen a drogoaddictes que entren al passatge, situat entre els carrers de Padilla i Castillejos i entre els de Còrsega i Rosselló, a punxar-se. Solen aparcar als garatges amb gual, relata un resident que prefereix mantenir-se en l’anonimat, i després abandonen tot el material al carrer, “sense importar-los el risc que comporta per a la salut d’altres”.
Alguns veïns i comerciants afirmen que aquest no és l’únic problema d’un passatge que viu “una degradació” tot i estar a un pas de l’avinguda de Gaudí, al districte de l’Eixample. Expliquen que en ocasions apareixen bosses buides que, suposadament, pertanyen a turistes que han estat robats als voltants de la Sagrada Família.

‘BOTELLÓN’ I ORINS
Així mateix, afirmen que es troben ampolles tirades al carrer –fruit del botellón de la nit anterior–, orins, falta d’il.luminació i destrossa de les voreres perquè entren al passatge camions de les escombraries de gran tonatge. El 2005, a més a més, el restaurant Mil.lenari va patir en pocs dies dos robatoris després d’uns quants anys sense cap problema, segons David, el fill del propietari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: