Oposició veïnal a la ubicació d’un parc de neteja al Poble Sec

Juliol 30, 2004

REDACCIÓLes quatre associacions de veïns i veïnes del Poble Sec (Hortes de Sant Bertran, La Satàlia, Poble Sec i La França) s’oposen a la ubicació del nou parc de neteja que construeix l’Ajuntament al barri. 

La instal·lació estarà situada al costat del jardí de la Primavera, molt a prop del Centre d’Atenció Primària. Les entitats han iniciat una campanya de recollida de signatures (ja n’han aconseguit més de 3.000) i, d’altra banda, han penjat prop de 400 pancartes en tota la zona demanant un nou emplaçament.  

El veïns argumenten que existeixen altres espais més adients per ubicar el parc, com ara la muntanya de Montjuïc. “No es tracta de ser insolidaris i no tenir visió de ciutat”, -diuen al manifest conjunt- “però des de les associacions de veïns es creu que hi ha altres espais a prop que no estan a la vora dels veïns”. Les entitats aprofiten per recordar a l’Ajuntament que el barri té mancança d’equipaments, especialment per a joves i entitats.  

El parc de neteja ocuparà 4.000 metres quadrats repartits en dues plantes i es preveu que les obres finalitzin el mes de desembre de 2004. Cobrirà el territori que abraça des de la Barceloneta fins a la Zona Franca, incloent-hi la zona industrial. El centre tindrà la funció de recepció de la brossa recollida al carrer per després transportar-la als abocadors corresponents.  

Tot i que l’Ajuntament assegura que aquest tipus d’instal·lacions no han representat un problema en altres llocs de la ciutat, els veïns pensen que els sorolls, les possibles pudors i la proximitat del centre de salut plategen dubtes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: