Al 2004, vi ‘Falcon Clos’

Setembre 30, 2003

El Fòrum 2004 destaparà les primeres ampolles de l’anomenat vi Barcelona, denominació que no és oficial i que alguns ja han batejat com a “Falcon Clos”. En aquesta ocasió no és veritat aquella dita de “las cosas de palacio van despacio”. Carrer pot certificar la velocitat amb què s’han realitzat les obres per transformar la masia de Can Galopa en un celler. Una instal•lació amb tot el necessari, inclosos els dipòsits d’acer que faran possible que durant el Fòrum 2004 autoritats i gent de bon viure i beure es fiquin al cos 2.000 ampolles de vi jove (un caldo al que no s’aplicarà la llei del botellón ja que només s’escorxarà en recepcions, oficials evidentment). Han començat a arribar les bótes del millor roure per omplir les ampolles d’un gran reserva que no es podrà beure fins el 2007 i que sortirà d’una collita prevista de 35.000 quilos de raïm.

Algun tinent d’alcalde, algun capità, regidors i dirigents polítics de tots els partits ens deien, en privat, que això del vi de Can Galopa era una bogeria. Que amb els temes pendents que tenia la ciutat, el vi d’en Clos era un “caprici de senyoret”.

Es van equivocar tots menys Clos i el seu escuder José Cuervo. No ha faltat il•lusió, estudis, mitjans ni diners. Una reivindicació que va encapçalar només el ciutadà Joan Clos ha estat recollida amb urgència per l’equip de govern, considerant-la prioritària i talant sense dubtar-ho 700 arbres a Collserola.

Els veïns i veïnes que veuen com triguen anys i anys a recollir i satisfer les seves reivindicacions, els veïns i veïnes que van castigar Joan Clos amb el seu vot, li van treure cinc regidors i van donar alarits demanant un gir a l’esquerra es pregunten: és aquest el gir a l’esquerra?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: